Butler4U Scandinavia 

Trädgård / Florist / Hushållsnära tjänster

 

Butler4U Scandinavia!

Vårt företag bygger på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Vi har kapacitet att möta dessa behov. Som ett resultat, är en hög andel av våra kunder, fasta och återkommande kunder.

Vår trädgårdsmästare har bl.a. följande meriter från tidigare arbetsgivare Näsuddens Handelsträdgård på Smådalarö. Hon har skapat blomsterarrangemang till Musikaliska akademin under flera år, även andra större etablissemang. Som anställd hos Näsuddens Handelsträddgård projekterade och anlade hon ett flertal nya trädgårdar, stora som små. Återkommande skött om nya som befintliga trädgårdar. Önskas fler och mer utförliga meriter/referenser lämnas det på begäran.

Vår huvudsyssla - Trädgård & Floristtjänster

Vi har ett professionellt förhållningssätt i vårt yrkesutövande, vår specialitet är inom trädgård och floristtjänster. Vi kan erbjuda mycket kvalificerade tjänster tack vare att vi har en trädgårdsmästare med över 20 års erfarenhet. Vår drivkraft är hela tiden att bli bättre, det i sig är en utmaning då vi vill ligga i framkant i vårt yrkesutövande.

Under hösten år 2012 började vi genomföra en stora investeringar på hela verktygs-/maskinparken. Investeringarna resulterade i ännu bättre funktion, tillgänglighet och arbetsmiljö. Det har vi fortsatt med varje år, nu är det år 2016 och vi fortsätter att expandera och utveckla oss som företag.

Verktyg och Maskiner
 • Funktion innebär att våra verktyg/maskiner är ännu bättre anpassade till arbetsuppgiften.
 • Tillgängligheten ökar driftsäkerhet ytterligare.
 • Arbetsmiljön blir således betydligt bättre för både oss själva och andra. Ett exempel är ljudnivån, vår nya ”Ryggblås, Stihl BR500” är försedd med ljuddämpare. Detta innebär tystare och mjukare gång och stör dessutom mindre i tätbebyggda områden.

I och med detta har vi stärkt oss som företag. Det gynnar både oss som företag, men också våra kunder i form av snabbare, billigare, kvalitativt utförda arbetsuppgifter.

Vår andrasyssla – Hushållsnära tjänster som inte rör trädgård/florist

Vårt namn skapades med grundtanken att kunna erbjuda fler tjänster än vad vi erbjuder i vår huvudsyssla. Nu erbjuder vi även året runt service, det kan exempelvis vara städning, putsning av fönster eller snöröjning på tomten. Vi rengör även trädgårdsmöbler, altanen, stenplattor och andra ytor med högtryckstvätt. Har du villa kan du begära avdrag (RUT) för all form av snöröjning på din tomt.

Våra reklamblad, Privattjänst & Företagstjänst!

Just nu delar vi ut reklam i följande områden:

Reklam våren 2013
 • Dalarö
 • Saltsjöbaden
 • Västerhaninge
 • JägarTorp
 • Vega
 • Vendelsö
 • Tyresö
   

Reklamen består av vårt "Privattjänst" reklamblad nedan, samt ett förtryckt kuvert. I kuvertet har vi även lagt ner en kylskåpsmagnet, se bild ovan till höger.
 

Privattjänst

Trädgård / Florist / Hushållsnära tjänster - Reklam personlig.
Butler4U Scandinavia Privattjänst Personlig V2.0 2sid på 2A4 20150330.pdf (591.94KB)
Trädgård / Florist / Hushållsnära tjänster - Reklam personlig.
Butler4U Scandinavia Privattjänst Personlig V2.0 2sid på 2A4 20150330.pdf (591.94KB)


 

 Företagstjänst


 Kontor

Konvaljevägen 9

137 36 Västerhaninge

Öppettider

Öppettider

må-fr  måndag-fredag:   07:00-18:00
lö  lördag:   09:00-16:00


Söndagar har vi stängt.